Како што неофицијално јавуваат повеќе медиуми, во скопки Сарај се збележани изборни нерегуларности.

Спореед непотврдените информации, на избирачко место луѓе полнеле гласачки кутии, а за да нема сведоци на ова прекршување, тие ги избркале сите набљудувачи од избирачкото место.