Поранешната Алексис од легендарната „Династија“ актерката Џоан Колинс и нејзиниот сопруг Перси Гибсон го привлекоа внимание на медиумите за време на неодамнешното излегување во Лондон.

Парот бил фотографиран на еден настан, а судејќи по фотографиите 90 годишната Џоан и нејзиниот 32 години помлад сопруг биле одлично расположени.

Актерката како и обично ја воодушеви публиката со својот изглед на 90 годишна возраст.