Александар НИКОЛОСКИ

За жал, Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени.
Тоа не може да биде новата нормалност, тоа е новата катастрофа за Македонија.
Одговорноста има име.
Филипче е виновен!
Заев е виновен!