Натпреварувачот во автомобилските трки  Мики Тодоров денеска доживеа несреќа, откако со неговиот автомобил се истумба, удирајќи се во една од безбедносните гуми.

Според информациите, Тодоров се наоѓа во добра здравствена состојба. На трката учествуваа околу 30 натпреварувачи.