Андон ЧИБИШЕВ

Каква евтина и предвидлива драмолетка околу кризата со парното греење. Ќе немало парно греење, па БЕГ имал гас за само уште еден ден, па радијаторите ќе биле студени.
И, сега, демек Владата не спасила да не замрзнеме, нашла решение. И, на крајот се ќе си остане во фамилијата.
Истите финти и итроштини по кој знае кој пат.
Мрш манипулатори.