ДИМОВСКИ ДО „НЕЗАВИСНАТА“ АЛЕКСАНДРОВА: Датум нема ни во март, амбасадорите знаат каде и во кој град завршила „Луј Витон“

/ 14.02.2020

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски реплицирајќи и на Емилија Александрова и порача на пратеничката да не го лаже народот, бидејќи датум за ЕУ нема да има ниту во март и со Закон за обвинителство и без Закон за обвинителство.

Датум нема да има истакна тој бидјеќи амбасадорите многу добро ги знаат деталите за случајот „Рекет“, многу добро, потенцираше пратеникот. Тие вели, Димовски знаат каде и во кој град заврши торбата Луј Витон, токму поради ова датум нема да има ниту во март.


Од истата категорија