Војо ДИМОВСКИ,  екс јавен обвинител
Согласно препораките на Скафандра за ширење радост, интегрално ја објавувам Одлуката на СЈОРМ по повод мојата оставка.
Вака изгледа применета двојазичност комбинирана со висок степен на информатичка писменост.
Единствено останува дилемата зошто Обвинителството наместо кандидати за вечерно школо изнедрува кандидати за уставни судии?