Фатмир Лимани по средбата со Мицкоски испрати порака до шпионот

/ 13.05.2022

НА СРЕДБАТА СО МИЦКОСКИ РАЗГОВАРАВМЕ:
️️🔸 За средбата на А.Ахмети и Мицкоски што се одржа во Собранието, но и молбите на Али за формирање предизборна коалиција..❗️
🔸️ За барањето на ДУИ, да добијат „ЛИЦЕНЦА“ за приватна ЛОТАРИЈА, за уште појако да се инсталира коцкарскиот систем во државата..❗️
🔸️ За милионските пазарења на ЧЕТАТА, во врска со „КОРИДОРОТ 8“ ❗️
🔸️ За злоупотребите и рекетирањето направени од страна на функционерите кои ја водат УЈП .. ❗️
️ 🔸️За спас на државата од АРАМИСКАТА ЧЕТА на чело со Карадузен Али Бег.. ❗️
🔸️ Дури и за …. ️ ️напиша на Фејсбук Лимани.

Проект за проширување на најфреквентниот пат во Чаир кој го вети и никогаш не го реализираше четата на Карадузенот… 😉
️◾️ * П.С.: На шпионот на Карадузенот да не му „останува на ум“ за што сме дискутирале, следниот пат е добредојден на масата затоа што јас секаде зборувам отворено.
13 мај 2022 година Тетово Ф.Б.Л. Додаде Лимани.


Од истата категорија