Пратеникот Антонио Милошоски синоќа на Фејсбук објави фотографија од неговата трета ќерка Илина која се роди во ноември, а под неа напиша дека е на ноќно дежурство. А малата Илина ги разнежни срцата на илјада лица, кои ставија лајк на фотографијата и напишаа убави коментари.