Градинката „Детска радост“ од Гевгелија во демант на обвинувањата што денеска ги објави пратеничката Ангелина Петкова тврди дека во клонот „Цветови“ немало насилство над детето, туку повредите (гребаници на лицето) ги добило во „детска игра“