Пред замокот Виндзор, каде е во тек погребот на британскиот принц Филип, се случи непријатна случка кога полугола жена почна да трча низ толпата.

Полицијата веднаш ја приведе и уапси жената. Жената, која беше топлес, влета во толпата и почна да вика.