Мери Дејвис (89) од Англија осум месеци не го видела својот сопруг Гордон (89), кој бил во дом за стари и изнемоштени лица. Тие сега живеат во ист дом, а видеото од нивната повторна средба ќе ви ги насолзи очите.

Во февруари оваа година, Мери отиде во друг дом и деновите ги минувала копнејќи по него. Конечно се видоа овој месец затоа што Гордон дојде да живее во истиот дом. Вработените во домот ја снимија нивната средба, а видеото ги прикажува како се гушкаат, плачат од среќа и велат „Те сакам“. Мери вели дека е прекрасно да биде повторно со нејзиниот сопруг.

“Беше прекрасно. Толку е убаво да го гледам повторно секој ден. Кога отиде во домот, не можев да ги запрам солзите, но сега сме повторно заедно“, рече Мери.

Вработените во домот напишаа дека „откако не се видоа неколку месеци, ова беше многу емотивна средба. Мери сега може да му се придружи на Гордон, кој сега е во изолација во својата соба“.

Мери и Гордон се во брак 67 години.
Мери Дејвис (89) од Англија осум месеци не го видела својот сопруг Гордон (89), кој бил во дом за стари и изнемоштени лица. Тие сега живеат во ист дом, а видеото од нивното обединување ќе ги насолзи вашите очи.

Во февруари оваа година, Мери отиде во друг дом и ги помина деновите копнејќи по него. Конечно се видоа овој месец затоа што Гордон дојде да живее во истиот дом.

Домашните вработени ја снимија нивната средба, а видеото ги прикажува како се гушкаат, плачат од среќа и велат „Те сакам“. Мери рече колку е прекрасно да се биде повторно со нејзиниот сопруг.

“Тоа беше прекрасно. Толку е убаво да се гледа повторно секој ден. „Кога отиде дома, не можев да ги запрам солзите, но сега сме повторно заедно“, рече Мери.

Вработените во домот напишаа дека „откако не се видоа неколку месеци, ова беше многу емотивна средба. Мери сега може да му се придружи на Гордон, кој сега е изолиран во неговата соба.

Мери и Гордон се во брак 67 години.