Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.