Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиничка Биохемија во Кампус Мајка Тереза во Скопје од пред 2 дена се појавувува кластер на Ковид-19. Потребно е директорката на Клиничка Биохемија да биде во изолација исто како и позитивните, наместо да го става во ризик персоналот кој што работи на Биохемија.

Потребно е ДСЗИ да превземе мерки и да направи увид…!