За мене постојат три свети работи: Мојата фамилија, мојата Струмица и мојата Македонија, објави пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов.

– Ова свето тројство ќе го чувам како зеницата во окото и нема да дозволам никој, ама баш никој да го загрози.  Нека го слушне ова Мицкоски, објави на Фејсбук Костадинов.

И што да се дополни за ова „свето тројство“ на Костадинов откако со менторот кој бараше „да не му чепкаме во жицата македонска“ ја распродадоа Македонија сосе партали!?