Ние пиштевме и вриштевме од нивниот терор и репресија, тие пиштат од нашите позитивни мерки и успеси, изјави денеска доскорешниот пратеник и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов.

– Кратка приказна за разликата помеѓу нас и ВМРО-ДПМНЕ.
Толку, објави Костадинов на Фејсбук.

Ова би било смешно и забавно да не е во ваква тажна ситуација. И од епидемиолошко-здравствен, и на економски план.

Чувај и брани Боже од вакви политички „мудрости, пискоти и врисоци“!

(Д.Г.)