Борислав КРМОВ

Власта планира со уфрлени провокатори да исценира инцидент и да тепа и апси! Донесена е полиција од цела држава!
Затоа, само внимателно без фантомки и на дистанца да не им влеземе во замката.
Власт што удира на својот народ не е власт. Готови се!
Секој ден во седум!