Утринава пред зградата на македонската влада на улицата „Илинденска“ во Скопје се појави магаре кое беше врзано на еден од сообраќајните знаци.

„Засега е нејасно дали магарето заскитало или станува збор за шега поврзана со финансирањето на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Лидија Димова на проектите за тренинг на магариња, коментираат мајтапчиите.