Христијан МИЦКОСКИ

Она коешто денес се случува во Македонија, е дека ги гледаме пензионерите кои наместо да уживаат во своите пензионерски денови, тие протестират.

Ние, како ВМРО-ДПМНЕ не можеме да излеземе во јавноста и да ветуваме чуда, но можеме да ви ветиме дека ќе биде многу, многу подобро од тоа што е сега и можеме да ви ветиме дека дел од овие средства кои што се наменети за богатење на корумпирани политичари ќе завршат кај вас.

Како ќе завршат? Преку зголемени пензии.

ФБ објава на Мицкоски