МИСАЈЛОВСКИ: Зда ги промовираме македонските убавини

/ 22.05.2020

Сакај си ја Македонија !

Ајде сите заедно да ги промовираме македонските убавини, да ја промовираме Македонија, бидејќи Македонија има што да понуди.

Македонија треба сите ние да си ја сакаме, со вакви убавини вреди и треба да се биде горд што си Македонец.

Фејсбук статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.


Од истата категорија