Mногу невести се потпираат само на сопствениот вкус и мислат дека ќе го направат најдобриот избор на облека за нивната свадба. Но, не ретко тие наместо вкусно облечени излегуваат смешни.

Пронајдовме 15 фотографии, во кои се забележува дека невестите сакале да бидат особено убави, необични и неверојатно модерни на овој ден. Но, за жал, чувството за вкус и стил ги изневерило.


1. Што велиш? Дали личам на крем за торта или кукла што седи на самовар?

2. Многу смела одлука – да си дозволите да се фотографирате вака!

3. Дали е ова, извинете, венчаница или невестински долен веш?

4. Интересно, но ќе падне ли од смеење или … ќе пукне?

5. А можеби требаше да закачите уште повеќе цвеќиња? Па, да бидете сигурни!

6. Импресионирани? А не сте виделе ли невести кои покажаа уште повеќе деколте!

7. Кога не знаете – дали да се смеете на она што го гледате или да плачете!

8. Можеби е подобро да си молчиме!

9. Да се надеваме дека се предомислила и не го купила …

10. Но, оваа облека има одличен бонус – невестата нема да се удави во неа!

11. И што – по свадбата, може веднаш да отиде на новогодишна забава!

12.Овој случај е кога дури и не сакаш таа да се сврти!

13. Сигурно се прашувате- што тоа видовме?

14. Дали е ова фустан или на невестата и фрлиле перници и чаршафи?

15. Може да го замислиме ликот на зетот кога ќе види дека фустанот се стеснил.