Николоски до Спасовски: Дали ќе ги сопрете насилниците, еден вид платена војска на бегалецот

/ 25.02.2021

Дали министерот ќе направи нешто за да ги сопре овие бандити кои според некои информации се знае дека се некој вид на платена војска на бегалецот од правдата, односно Сашо Мијалков.

-Едно прашање за министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, дали тој знае дека во градот Скопје хара една банда и колку што знам, рече Николоски до сега има претепано четири луѓе, од кој еден е новинар.

-Сите тие имаат една заедничка точка а тоа е што не се во добри односи со бегалецот од правдата. Дали ќе се охрабри Министерството за внатрешни работи да ги открие овие луѓе, и да одговараат за претепувањето на тие четири лица. Дали овие бандити ќе бидат сопрени затоа што тие претставуваат еден вид на платена војска на бегалецот. Еве и да помогнам малце, сите знаат цело Скопје знае дека тие насилници се од Автокоманда, рече Николоски.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ


Од истата категорија