Грабеж во експозитура на НЛБ Банка во Чаир. Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката.

Plaçkitet NLB Banka përballë komunës në Çair! Policia arriti! (Po ndodh tani!!)

Gepostet von TV21 am Montag, 15. April 2019

Се очекуваат детали за начинот на кој е зивршен грабежот и сумата која е земена.