Какви бедници сте вие, пишува денеска Александар Пандов во својата објава на Фејсбук.

– Заев, „Долина на волците“ ја направивте Македонија со Оливер. Нема мафијаш во регионов на кого не сте му дале македонски пасош. Мафијашко гнездо ни ја направивте државата. А пред неколку години протестиравте поради тоа што им беа издавани пасоши на нашинците од Пустец. Какви бедници сте вие, објавува Пандов.

Објавата е реакција на издавањето пасоши на нарко-босови од македонското МВР.