На 6 јануари, на Бадниковата вечер, во Бигорскиот манастир сестра Касијана заедно со македонските естрадни ѕвезди ја пее божиќната песна „Небо и земја”. Видеото на Фејсбук го сподели Јасна Николовска, која присуствувала на настанот. Слушнете колку убаво звучат.