Рада и Харис раскинаа откако тој ја изневери со некоја девојка. Тој на сите можни начини се обидува да и објасни дека таа девојка ништо не му значила, но сепак Рада не сака да остане со него.

– Харис е мртов за мене, изјавила пејачката.

Останува времето да покаже дали Рада ќе ја смени нејзината одлука и ќе му прости на младиот Хари за неговото неверство.