Шпресим Ферати е новиот директор на Клиничка болница Тетово.

-Ферати е докажан во својата област и ги исполнува условите за функцијата што ја извршува. Му посакувам многу успех, верувам дека со него тетовската болница ќе продолжи да испишува успешна приказна, истакнува министерот за здравство д-р Илир Демири.