Словенец, кој на Твитер го користи псевдонимот Легионар, денеска твитна: Пријатели Македонци, не предавајте се!

– Заев со својата социјалдемократска хунта на Македонците им ја забрани јавната употреба на симболот- знамето со кое Македонија се осамостои во 1991 година. Пријатели Македонци, не предавајте се! Носете маици, ставајте налепници, сликајте графити, спротиставете се на квислингот. Ви ја зедоа државата, вратете ја!- пишува Легионар на Твитер.