СТОЛЕ СТОИЛОВ: Ментално сме нестабилни сите штом дозволуваме вака да ни прават!

/ 11.01.2019

Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават!

Срам да ни е на сите….

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА!


Од истата категорија