Се е кажано! Кај нас, наводно го има во протколол, но матичните не го препишуваат. буката околу овој лек стивна откако беше увзезен. Но, неформално, некои лекари им препорачуваат на свои познати да го пијат ако се познати и им ја кажуваат терапијата со него.