Ознака: битола

Малолетна Албанка од Тетово е мајка на бебето оставено пред Домот за доенчиња во Битола

Малолетна Албанка од Тетово е мајка на бебето оставено пред Домот за доенчиња во Битола

Бебе оставено пред домот за доенчиња во Битола

МИЦКОСКИ: Никогаш, макар чинело живот, нема да го поддржам ова капитулантско дело

20.000 граѓани на маршот во Битола (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме граѓаните на протестен марш утре во Битола во 13:30

ВМРО-ДПМНЕ утре на протести во Битола за да се чуе гласот во Преспа

Протест: Избрканите 75 наставници со „Ода на радоста“ ја „израдуваа“ градоначалничката на Битола

На кого му пречи македонското знаме во Битола?

Мицкоски: Следува период во кој ќе се обидат да го заплашат Македонецот во вас