Ознака: црн билтен

Црн билтен: Прегазено 6-годишно дете на улица во Прилеп

Црн билтен: Искасани од кучиња во Центар, Аеродром и во Ново Лисиче

Црн билтен: Со „пасат караван“ и марихуана и бегал на полицијата од Чаир до Хиподром

ЦРН БИЛТЕН: Жена и маж искасани од кучиња во Скопје, пожари во Беровоско, Скопско и Дебарско

Црн билтен: Прегазено 7-годишно дете во Дебар, нападнати две малолетнички во Скопје

Црн билтен: Обљубена кавадарчанка од бившиот сопруг, заскитан куршум повредил чаирчанка дома

Црн билтен: Тешко повредени пешаци од автомобили во Прилеп и во Битола

Црн билтен: Дебарчанка носела хероин во затворот во Штип, двегодишно дете во Куманово голтнало апчиња од мајка му

Црн билтен: Косовец на Табановце излегувал со туѓа исправа, во Струмица нападнат малолетник

Црн билтен: Еден загинат во Струшко, а пукачите на Партизанска во Скопје не се откриени