Ознака: јаневски

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: „ЗА“ шмркањето на Црвенковски и кршењето на Георгиевски

ЈАНЕВСКИ ЗА ИЗВЕШТАЈОТ НА ОБСЕ ЗА СЈО: Шарлатанизам изваден од бункерот на Штази

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Како „Солунски патрдии“ на Ванчо, Џумерко, Дади… ќе бидат избришани или ќе станат „Тесалонски патрдии“!

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Без претходно судење за криминалот со изборот на Џафери, процесот за 27 април не е валиден

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: „Бојкотирам“, не гледајте во минатото!

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Лагите на Заев и неговата тајфа против „Бојкотирам“!

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Со клетви за Грците не се спасува Македонија од Северна

(Објавено во Денешен на 09/07/18) ЈАНЕВСКИ: Како Законот на СДСМ забранува референдумот за Северна, да се врзува со НАТО и ЕУ

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: И за консултативен референдум треба цензус, СДСМ и ДУИ се во се пожешка каша!

ЈАНЕВСКИ ЗА АЛФАПЛУС СО ТЕМЕЛКОВ: Нападот врз Саздовски е убиство, а не нарушување на јавен ред и мир