Ознака: салвини
Свет 00:08

САЛВИНИ: Горд сум што ја бранев Италија, тие се лажат дека ќе ме исплашат со политичко судење 

Свет 22:16

(видео) САЛВИНИ: Во Италија прво ќе го победиме коронавирусот, a потоа ќе размислиме за ЕУ која „не е унија туку легло на змии и чакали“

ПОДАРОК ОД МАКЕДОНЕЦ: Салвини доби капче со Сонцето од Кутлеш и името Македонија

Свет 17:57

Салвини: Подготвени сме за сојуз со Берлускони

Свет 22:15

САЛВИНИ ДО РИЧАРД ГИР: Ричарде, со твојот приватен авион однеси ги емигрантите во Холивуд и смести ги во твоите вили

Свет 16:45

САЛВИНИ: Доста е веќе со решенија кои се носат само во Париз и Берлин

Свет 10:34

ИТАЛИЈА: Салвини на Сицилија го затвори најголемиот центар за мигранти во Европа

Свет 17:38

Салвини: Евроизборите креираа нова географија на ЕУ и антиелитно расположение

Свет 15:59

Салвини: Ќе биде предоцна за Европа ако сега не го поразиме исламскиот фанатизам

Свет 10:48

Салвини: Во бродовите со мигранти пловат и терористи