УБИСТВО НА ПЛОШТАДОТ ВО ТЕТОВО: Убиен е поранешниот возач на Хазби Лика

/ 26.07.2019

Во близина на главниот плоштад во Тетово денеска беше пронајден убиен Ф.Т. роден во 1962 година, објави ТВ Алсат-М.

Безживотното тело на мажот е пронајдено во неговиот автомобил од страна на неговиот син кој веднаш потоа пријавил во полиција. Убиениот е поранешен возач на Хазби Лика и во моментот бил вработен во Секторот за урбанизам во општина Тетово.

На стаклото од автомобилот се пронајдени дупки од огнено оружје, но сеуште не е познато дали станува збор за убиство или самоубиство.

Полициските сили пристигнаа на местото на настанот и целосна истрага ја спроведува тетовското Обвинителството.


Од истата категорија