Премиерот Зоран Заев денеска од Долно Дупени, каде што учествуваше на манифестацијата и промоцијата на Дупени бич како перспективна туристичка дестинација, и покрај нестабилното време со моторот дојде, а потоа исто така со моторот замина на попладневниот Централен одбор на СДСМ во Охрид.

Заев и неговиот мотор, како што соопштија медиумите блиски до власта, бил голема атракција за присутните на Дупени бич и храбро со моторот по невреме заминал за Охрид.

Погледнете го видеото.