Македонското музичко дуо „Некст тајм“ вчера настапи во Банско во Пиринска Македонија.

На големо задоволство на бројната публика  ги исполнија нивните најголеми хитови, а најмногу од сите атмосферата ја подигна најновата преработка на песната „Нешто ќе те питам бабо“.