Познатата македонска песна „Ја излези Ѓурѓо“ во изведба на црномурест пејач се врти на социјалните мрежи.

Се е кажано во краткото видео. Погледнете го и ТУКА.

https://www.facebook.com/vasco.beleski/videos/vb.1425650440999931/171403240932289/?type=2&theater