Колку брзо се движат работите, со просек далеку поголем од тој со кој дипломирала специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

– Не можат мене да ме сменат, како мислите ќе ме сменат?!- се чудеше Јанева пред неколку месеци.

Истовремено со апсењето на Боки 13, денеска Катица Јанева поднесе оставка. А погледнете што тврдеше незаменливата.

Може и ТУКА.

#Какица во мај 2019.-"Не може да ме сменат мене, како мислите ќе ме сменат ".#Здравко во јули 2019.- Не бе, за Пача ќе те чуваме.

Gepostet von Здравко Китаноски am Montag, 15. Juli 2019