Лидерот на ДУИ Али Ахмети е непогрешлив во шутирањето пенал и на ударот од белата точка може да му љубоморат и Роналдо и Меси.

Ахмети можеби во политиката не е безгрешен, но е непогрешив во ударот од белата точка и ефектниот гол што го постигнува на некој спортско-политички настан. Погледнете како шутира Ахмети.