Срам да ни е, дозволивме овој шарлатанов да ни е градоначалник на Скопје! Мизерија од човек, гласи краткиот коментар објавен на Фејсбук.

Коментарот се однесува на градоначалникот Петре Шилегов, неговиот јавен настап и неговиот јазик на „супериорен интелектуалец“ со кој ги навредува противниците, граѓани, гласачи…

Погледнете го видеото од повеќето јавни настапи на Шилегов.

Срам да ни е, дозволивме овој шарлатанов да ни е Градоначалник на Скопје!Мизерија од човек!🤮🤮🤮🤮

Gepostet von Зоран Апостоловски am Freitag, 15. Mai 2020