Додека вие скенирате фискални, додека ги јадете двата кг месо со 500-те денари што власта ви ги заштедила, а Шахпаска ви ги пререче, додека „бесплатно“ гледате МТВ, која и онака не ја гледавте, а за која не плаќате РДТ, додека уживате во лекциите по економија што Заев ги дели…, не заборвајте дека сте го понеле буџетот за едно суштество лапне 300 000 евра ваши пари.

Како што претходно од Фондот за иновации едно друго суштество лапна 200 000 евра, односно неговата сопруга, трето повторно 300 000 евра…