Пред неколку минути Александар пандов на својот ФБ профил објави дека полиција е пред домот на Миленко Неделковски и дека не го бара за да го чува, туку за да го апси. Немаме информации што е причината за ова. Еве што Пандов објави:

Aleksandar Pandov

Притисокот кон слободата на говорот и слободно мислечките луѓе од страна на Заев и СДС, не запира! Во моментов пред домот на новинарот Миленко Неделковски има полиција, но за разлика од онаа пред домовите на предавниците која е да ги чува, кај Миленко е дојдена да го апси. На секој начин оваа фашистичка хунта се обидува да го замолчи секој нивни противник. Ширење на страв и терор е единствениот метод кој го познаваат. Нема да не уплашите и уште помалку замолчите.