Апел за помош на фамилијата Атанасови, трагедијата која се случи ги остави без кров над главата.Да бидеме хумани да донираме на овие луѓе им е потребно малце за да им се врати она што го заслужуваат а тоа е да имаат спокоен дом и кров на главата. Донации на :

С-ка 300037060853086Комерцијална Банка Роберт Атанасов.Струмица