Бесплатни консултации од светски познатиот неврохирург од Р. Турција проф. д-р Зафер Оркун Токташ, детскиот ортопед од светска класа проф. д-р Кубилај Бенг и ортопедот од светска класа проф. д-р Сами Сокјуџу

Искористете ја можноста да добиете бесплатни консултации од светски познатиот Неврохирург од Р.Турција Проф.Д-р Зафер Оркун Токташ на 11 Мај 2024 година во Скопје.

Авторитетниот неврохирург проф.д-р Зафер Оркун Токташ ќе спроведе потполно БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за сите пациенти со тумор на главата и р’бетниот столб на 11.05.2024 година во Скопје.

На наше огромно задоволство повторно ви го најавуваме гостувањето на светски познатиот неврохирург Проф. Др-Зафер Оркун Токташ.

Тој ќе престојува на покана на тимот на Здравствен Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи“ во рамки на нашата иницијативата да им овозможиме на сите пациенти пристап до најиновативните и најсовремените технологии во медицината.

Сите пациенти со хернија на лумбалниот или цервикалниот диск, тумор на р’бетниот столб, тумур на главата(мозокот), сколиоза, малформации на киари и други болести на р’бетот и р’бетниот мозок можат да ја искористат можноста и да имаат бесплатна консултација со еден од најдобрите неврохирурзи на светско ниво за опциите за третманот на нивната болест.

Бесплатните консултации во рамките на нашата иницијатива се насочени кон:

 • за пациенти со веќе утврдени болести
 • за пациенти кои имаат потреба од второ мислење.

За пациентите кои се заинтересирани за лекување во странство, особено во Р. Турција.

Проф.д-р Токташ е еден од НАЈДОБРИТЕ специјалисти во Р. Турција за третман на тумор на глава и операција на р’бетот. Тој е исклучително баран неврохирург од пациенти од целиот свет.

Сите оние кои сакаат да ја искористат можноста за бесплатна консултација со проф.д-р Зафер Оркун Токташ на 11 Мај 2024 г., треба однапред да закажат термин на телефон:

 • +38971314005
 • +38943220904

Или да го побараат својот посакуван термин онлајн на:
macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите ќе треба да достават медицински документи што се направени до денес.

Ве молиме имајте во предвид дека нема да се вршат физички прегледи за време на консултациите.

Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на медицинските документи кои моментално им се достапни на пациентите.

На ден 12.05.24 Здравствен Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ повторно ќе го пречека детскиот ортопед од светска класа – проф.д-р Кубилај Бенг во Велес.

Авторитетниот детски ортопед од болницата Медикал Парк, Истанбул, Р.Турција ќе спроведе БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за деца со ортопедски болести на мускулно-скелетниот систем на кои им треба второ медицинско мислење и се заинтересирани за можностите за лекување во странство за нивната болест.

Тоа може да ви биде од корист во следните области:

 • Детска ортопедска хирургија
 • Церебрална парализа
 • Прецизен ултразвук на колкот
 • Детски спортски повреди
 • Развојна дисплазија на колкот
 • Вродени деформитети на стапалото
 • Спина бифида
 • Хирургија на педијатриска траума

Сите педијатриски пациенти со ортопедски заболувања чии родители сакаат да го добијат стручното медицинско мислење од проф.д-р Кубилај Бенг во Велес на 12.05.24 мора однапред да го закажат својот термин на телефон:

 • +38971314005
 • +38943220904

Или да го побараат својот посакуван термин онлајн на:
macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите мора да достават медицински документи и тестовите за снимање што се направени до денес.

Ве молиме имајте во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи.

Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на медицинските документи кои моментално им се достапни на пациентите.

На ден 12.05.24 Здравствен Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи“ повторно ќе го пречека ортопедот од светска класа – проф.д-р Сами Сокјуџу во Велес.

Авторитетниот ортопед од болницата Медикал Парк Флорија, Истанбул,Р.Турција ќе спроведе БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за сите пациенти со ортопетски болести на мускулно-скелетниот систем на кои им е потребно второ медицинско мислење и се заинтересирани за можностите за лекување во странство за нивната болест.

Тоа може да ви биде корисно во следниве области:

 • Мортонов невром
 • Тумори на коските и меките ткива
 • Дислокација на рамото
 • Кинење на ротаторната манжетна
 • Повреди на рамениот зглоб
 • Калцификација на прстите
 • Парститис синдактилија
 • Халукс валгус
 • Калцификација на зглобот на коленото
 • Трауматски повреди на зглобот на колкот
 • Рамни стапала
 • Плантарен фасциитис
 • Деформитети на коските
 • Зглобен мускул
 • Акромегалија и други абнормалности во должината на екстремитетите

Сите пациенти со ортопедски заболувања кои сакаат да добијат стручно медицинско мислење од проф.д-р Сами Сокјуџу во Велес на 12.05.23, мора однапред да закажат термин за бесплатна консултација на телефон:

☎️ +38971314005
☎️ +38943220904

Или да го побараат својот посакуван термин онлајн на:
macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите мора да достават медицински документи и тестовите за снимање што се направени до денес.

Ве молиме имајте во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи.

Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на медицинските документи кои моментално им се достапни на пациентите.