Д-р Драган ДАНИЛОВСКИ

ПОЈАСНУВАЊЕ!

Емисијата „Еден на еден“ на Канал 5 која вчера (недела, 29 март, 2020) се емитуваше во 18.30 часот, беше снимена 3 дена претходно.

А емисијата „Детектор“, која одеше на Тв Сител во 16.30, истиот ден, одеше во живо.

Па така се случи во „Еден на еден“ да биде изнесено дека во надворешна средина се одржува 3 часа, а во емисијата „Детектор“, во живо, таа информација беше демантирана.

Ова е објаснување зошто во еден ист ден бевте соочени со две мои дијаметрално спротивни изјави.