„Главната сестра на Инфективна клиника, и уште 2 одделенски сестри даваат отказ во еден акт.
Причините ќе оставам да ги кажат надлежните, сестрите си кажале, ова е сериозна загуба за системот во многу лошо време…“, напиша д-р Лазаров на Фејсбук.

Главната сестра на Инфективна клиника, и уште 2 одделенски сестри даваат отказ во еден акт.
Причините ќе оставам да ги…

Posted by Nenad Lazarov on Tuesday, 29 September 2020