Апел за помош за лекувањето на малиот Марин, кој боледува од аутизам. Потребни се 23.000 евра за трансплантација на матични клетки во Турција, средства кои семејството на Марин не може да ги обезбеди.

Со повик кон телефонските броеви донирајте 100 денари за да му помогнете на Марин да има нормално и среќно детство!