Инсипрацијата, веројатно препознавате, е од култниот филм на монтипајтоновци „Житието на Брајан“

Отворена дебата во Охрид

Директен пренос од Охрид!Министерот и амбасадорот им беше на гости!

Gepostet von Излези ЗА Aјвар am Freitag, 14. September 2018

Инаку, како и колку беше посетена трибината, можете да погледнете подолу: