Навикнавме специјалната обвинителка Катица Јанева да ја гледаме во чипки, во филмови за ангели, а на социјалните мрежи денеска се врти фотографија со ликот на обвинителката од кој се гледа дека сега воопшто не и е до чипки, тантели и Чарлиеви ангели.

Бидејќи една фотографија вреди илјада зборови, излишно е да се коментира повеќе исплашениот лик на жената во фустан без чипка, изненадно фотографирана пред порта и пред голема канта за ѓубре.

Погледнете ја.